Yritys - Kiinteistöpalvelu Räsänen Oy

Kiinteistöpalvelu Räsänen Oy

Kiinteistöpalvelu Räsänen on kotimainen perheyritys. Olemme palvelleet pääkaupunkiseudun asukkaita jo yli 20 vuoden ajan. Toimipisteemme sijaitsee Olarinluoman teollisuusalueella, Espoossa sekä Malmilla, Helsingissä. Asiakkaitamme ovat pääkaupunkiseudun pienet ja isot taloyhtiöt, liikekeskukset, teollisuuskiinteistöt, kerrostalot, pari- ja rivitalot ja omakotitalot. Liikevaihtomme on vuosi vuodelta tasaisesti kasvanut.

Meillä on osaava ja motivoitunut henkilökunta. Yhteistyöverkostomme on laaja. Työvälineemme ovat ajanmukaiset. Kalustomme on kattava; meiltä löytyy kiinteistökoneita, pyöräkuormaajia auraukseen, imulakaisukone hiekanpoistoon, kaivinkoneita pihatöihin ja kuorma-autoja kuljetuksiin.

Arvostamme pitkiä asiakassuhteita ja hyvää yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Pyrimme ripeään palveluun; vasteaikamme on lyhyt ja meidät saa aina kiinni! Pitkä kokemus kiinteistönhoidon ja huollon eri alojen töistä takaa ammattitaitoista palvelua kiinteistöjen kaikkiin tarpeisiin. Mikään työ ei ole meille liian vaatimaton tai turhan ongelmallinen.

Kun haluat ammattilaisen asialle, ota yhteyttä!

Tilaajavastuu.fi – Luotettavaa Yhteistyötä

Kiinteistöpalvelu Räsänen on mukana Luotettava Kumppani – ohjelmassa. Kaikki tilaajavastuulain määräämät velvoitteet on hoidettu asianmukaisesti.

Vastuunkantaja – Suomalainen Vastuunkantaja

Merkki kertoo verovelvoitteiden hoitamisesta Suomeen ja viestii luotettavuudesta yhteiskuntamme tukipilarina.

 

Kiinteistöpalvelu Räsänen Oy

vikailmoitukset(at)rasanenoy.fi
Puh. 010 205 2525 (ark. 8:30-15)
PÄIVYSTYS 24/7
Puh. 010 205 2500
Löydät puheluiden hintatiedot yhteystiedoista.

Ovenavaukset
Ark. 8.30-15.00 30€
Muina aikoina 60€
Pidätämme oikeudet muutoksiin.