Kiinteistöhuolto - Kiinteistöpalvelu Räsänen Oy

Kiinteistöhuolto

Kiinteistöpalvelu Räsänen hoitaa ja huoltaa niin pienet kuin isotkin kiinteistöt. Hyvällä kunnossapidolla edesautamme asunnon ja kiinteistön arvon säilymistä, optimaaliset käyttö- ja kunnossapitokustannukset sekä luomme viihtyisyyttä. Huoltosopimus räätälöidään yhtiökohtaisesti tarpeen mukaan. Kiinteistön kunnon ja arvon säilymiseksi pyrimme kokonaisvaltaiseen palveluun. Tilata voi myös sesonki- ja kausityönä mm. ulkoaluehuollon, hiekanpoiston ja lumityöt sekä kuljetuspalvelut.

Käytämme sujuvasti sähköisiä huolto-ohjelmia, luemme mittareita ja hoidamme kulutusseurannat. Kiinteistöhuollon tehtävien ohella tarjoamme kattavat palvelut niin asukkaille kuin kiinteistöön. Käytössämme on monipuolinen ja nykyaikainen kalusto sekä motivoitunut henkilöstö.

Taloyhtiölle tarjoamme kaikki kiinteistönhoidon ja kunnossapidon palvelut: kiinteistön yleishuolto, liputukset, tekninen kunnossapito, sähkötyöt, ulkoaluehuolto, nurmikon leikkuu, lumityöt, harjakone- ja imulakaisutyöt, hiekanpoisto sekä päivystys 24/7.

Taloyhtiön talkoisiin tarjoamme Lavapalvelua – lavan tuonti, roskien ja lavan poiskuljetus, tarvittaessa myös talkootarvikkeiden vuokraus.

Taloyhtiön asukkaat – suoritamme myös huoneiston remontit, korjaukset ja huollot ja remontit! Ota yhteyttä!